SZÉCHENYI 2020

· Kedvezményezett neve: Autotrend Kft
· Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-02397
· Szerződött támogatás összege: 4 601 879.-Ft azaz négymillió-hatszázegyezer-nyolcszázhetvenkilenc forint
· Támogatás mértéke: 100%
· Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.06.30
· Projekt címe: Gyakornoki program pályakezdő támogatására
· Projekt tartalmának bemutatása: A pályázat keretében Autotrend Kft 1 fő gyakornokot alkalmaz , valamint kialakítja a szükséges munkahelyet.

Autotrend Kft a projekt keretében 2017.szeptember 01-től 1 fő gyakornokot alkalmaz, aki a tatabányai Szakképzési Centrumnál, mint autószerelő tanult. A végzettségének megfelelő munkakörben foglalkoztatjuk. Gyakornoki ideje alatt megtanulta  a legmodernebb eszközök használatát, elsajátított egy magas színvonalú munkakultúrát. Ezzel a tudással egy esetleges későbbi időben a munkaerő piacon egy versenyképes tudással rendelkezik. A gyakornoki idő lejárta 2018.06.30. A továbbfoglalkoztatási kötelezettség lejárta 2018.11.14. A gyakornok Radnai Alex személyében egy jól felkészült autószerelő kiképzése történt meg. Foglalkoztatását hosszú távra tervezzük. Ezzel vállalkozásunk bővíteni tudta autószerelői csapatát, amely hatással van a vállalható munkák mennyiségére és minőségére is. Változás az eredeti TO-hoz képest nem történt.

Az Autotrend Kft. kialakította a gyakornok munkahelyét, beszerezte az ehhez szükséges gépeket, eszközöket, felszereléseket:

1. Konfort 780R BI-GAS Klímakarbantartó eszköz

2. Munkavédelmi felszerelés: védőszemüveg

3. Munkaruha

A projekt keretében a vállalati kapcsolattartó feladatot Haászné Pfeiffer Mária látja el. A kapcsolattartóhoz kapcsolódó dátumok ugyanazok mint a gyakornok esetében.